Return of the Sjaak.

Jaques Villeneuve is helemaal terug in F1-land. Vandaag heeft de Canadese wereldkampioen van 1997 z’n eerste test voor Renault afgewerkt.

Jaques Villeneuve onderweg in de Renault

De test verliep overigens niet geheel vlekkeloos. “Sjaak” moest al na enkele ronden de auto in de pitbox parkeren met een hardnekkig versnellingsbakprobleem.

Vanmiddag maakte Sauber F1 bekend dat zij een twee jarig contract hebben ondertekend met Villeneuve. In het geheim werd al een tijdje onderhandeld met de canadees die met de ondertekeing van dit contract een einde maakt aan vele speculaties omtrent het tweede stoeltje bij het team uit Hinwil. Ook landgenoot Christijan Albers zat in deze caroussel en leek af te stevenen op een “shoot-out” test tussen hem en Mercedes teamgenoot Gary Paffett.

Wat Paffett zal gaan doen is nog niet bekend. Op de site van Christijan Albers is al bekend gemaakt dat de aangekondigde testdag(en) van Albers geen doorgang zal/zullen vinden

Advertenties

Over Mike
Stapelgek op mijn Roosje en op onze lieve Quincy. Autosportfanaat. Gek op fotografie. Beetje raar maar wel.... nou ja, vul zelf maar in.

11 Responses to Return of the Sjaak.

 1. Roosssie says:

  Wel jammer voor Christijan Albers!

 2. CliniClown says:

  Eindelijk weer eens goed nieuws!!! Als sjaak nu kan laten zien wat hij in het verleden ook heeft gedaan dan krijgen we weer wat sensatie te zien 😀 Sjaak laat ze allemaal een poepie ruiken!

 3. Mickey S. says:

  …alstie maar geen scheet laat!!!
  Maar zeker goed nieuws ja. Met Sjaak valt nog eens iets te beleven.

 4. Ellis says:

  Kijk en DAT noem ik nou nog eens goed nieuws!! Wel jammer dat het bij Sauber is, maar Sjaak is terug, en dat is het voornaamste 😀

 5. Rik says:

  Lekker voorin het veld meerijden en weer eens wat laten zien. Lijkt me mooi voor de komende races. Misschien een tikkie richting Schumacher. De Renault kan wel meekomen, dus,…

 6. Mickey S. says:

  Zoals ik bij het logje van Ronny ook al aangaf moet je niet al teveel verwachten. De auto is nog nieuw voor hem, hij moet die nog leren kennen en raceritme heeft hij ook niet. Ik vind het schitterend dat hij er weer bij is maar ik hoop dat het voor Renault geen teleurstelling wordt. Anderzijds hoop ik ergens wel dattie die Eppo van een Alonso eens flink de oren wast.

 7. Ellis says:

  Altijd positief denken Mickey!!!! 8)

 8. Mickey S. says:

  …daarom hoop ik ook dat hij die Eppo eens laat zien wat echt racen (…en op de baan)is!!!

 9. CliniClown says:

  tuurlijk mist hij ritme en kennis van de auto, maar hij heeft toch laten zien dat hij niet voor niets wereldkampioen is geweest. tevens is china voor iedereen nieuw en kan dus best een verrassing worden 😀

 10. Mickey S. says:

  Ik hoop het. Aan de andere kant gun ik BAR ook de tweede plek in het kampioenschap.

 11. Rik says:

  we zullen het allemaal zien,…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: