Wat hebben wij nou tegen John Kerry?

Veel is er al gezegd over Presidents kandidaat John Kerry. Maar wat hebben wij nou tegen de senator uit Massachusetts?

John Kerry

Geen uitstraling” hoor ik dan vaak. Toegegeven, hij is niet altijd de meest charismatische man die ik ooit gezien heb maar vergeet even niet welke democraat hij moet opvolgen:

Bill Clinton is misschien wel de populairste president die de Verenigde Staten ooit hebben gehad. Dat zijn nogal een paar schoenen om te vullen.

Echter, John Kerry weet wel waar hij over praat. Herhaaldelijk heeft hij George W. Bush jr. de mond weten te snoeren, vooral daar waar het om binnenlandse aangelegenheden ging. De grote TV-debatten zijn allen gewonnen door Kerry en, ook niet onbelangrijk, ik geloof gewoon keihard dat de wereld John Kerry nodig heeft om deze wereld weer veiliger te maken.

George Bush is er in geslaagd om deze wereld terug te brengen naar een staat van dood en verderf. Natuurlijk, Al quaeda en Osama Bin Laden hebben daar ook wat mee te maken en ik zal dat nooit vergeten maar de reactie van de regering Bush was overdreven en heeft averechts gewerkt en ervoor gezorgd dat Bin Laden dieper ingegraven zit dan ooit tevoren.

Economisch gezien is de regering Bush een absolute ramp voor de Verenigde Staten geweest en daarmee ook voor de wereld. De olieprijs heeft recordhoogten bereikt en lijkt nog niet uitgestegen, iets waar bedrijven over de gehele wereld de last van ondervinden. Werkloosheid is nog nooit zo snel gestegen en de regering is er in geslaagd om een batig staatssaldo in slechts drie luttele jaren om te buigen in een schuld die absolute recordhoogten heeft bereikt…

Laten we in God’s naam hopen dat Amerika verstandig wordt en George Bush over acht dagen naar huis stuurt!!!

Advertenties

Over Mike
Stapelgek op mijn Roosje en op onze lieve Quincy. Autosportfanaat. Gek op fotografie. Beetje raar maar wel.... nou ja, vul zelf maar in.

9 Responses to Wat hebben wij nou tegen John Kerry?

 1. Ellis says:

  Met die blunder van die explosieven die ineens spoorloos zijn zou je haast denken dat DAT wel goed moet komen ๐Ÿ˜€

 2. CliniClown says:

  Amerikanen en verstandig, hmmmm dat lijkt me niet… Niet dat ik een voorstander ben van bush maar de olieprijs ligt voor een groot deel ook bij onrust in Nigeria. Verder is de binnenlandse politiek al jaren een achtergebleven kindje in de VS schijnbaar vinden ze het belangrijker om de rest van de wereld te laten zien wie zij zijn en vergeten ze daarbij hun eigen mensen. Voordat ze daar iets aan kunnen veranderen zouden ze de hele cultuur daar moeten gaan veranderen en dat gaat niet zomaar, niet door bush en niet door kerry, ze kunnen hooguit een begin maken.

  Jeetje wat een hoop gezwets over een onderwerp wat me helemaal niet anspreekt ๐Ÿ˜•

 3. Mickey S. says:

  Een groot verschil tussen de twee is dat Bush vooral angst biedt en Kerry meer hoop. Ik geloof dat dat kan. Bill Clinton is het ook gelukt en ik denk dat Kerry het ook kan. Het is sowieso niet een president die het allemaal alleen kan veranderen. Daar moeten de mensen zelf ook aan meewerken en ik denk dat mensen met hoop in hun harten effectiever werken dan mensen met angst in hun harten…

 4. erna says:

  bne niet meer zo op de hoogte van het nieuws, vooral niet als het gaat over de USA, wat een prutsers, jammer dat we best wel afhankelijk zijn van ze…. ๐Ÿ˜•
  Hoor het wel als de verkiezingen zijn geweest, wie op de troon mag zitten, ofwel….in het witte huis
  Groetjes Erna ๐Ÿ˜‰

 5. CliniClown says:

  Dat is wel het ergste inderdaad, we zijn afhankelijk van die prutsers daar en meer dan de meeste denken. ๐Ÿ˜•

 6. Redley says:

  ๐Ÿ˜ฆ

 7. Mickey S. says:

  Precies en dus MOET Bush weg daar…

 8. CliniClown says:

  Het is toch ook te triest voor woorden nu zijn er in de staat van brooertje van alweer zoveel duizenden stembiljetten zoek ๐Ÿ˜•

 9. Mickey S. says:

  Dat verbaasd mij helemaal niets. De republikeinen schuwen geen enkel middel om herkozen te worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: