Mijn 40ste verjaardag!!!

Gisteren vierde ik mijn 40ste verjaardag. En dat deed ik niet alleen. Kort na drieën stonden Roos, Ronny, Ellis, Mischa, Brigitte en Berry voor de deur. Mischa en Berry sleepten een groot pakket met zich mee de trap op en natuurlijk was ik nieuwsgierig naar de inhoud ervan. De buitenkant verried niets behalve de namen van degenen die mee hebben gedaan en stickers met egostrelende kreten. 😀

Maar nieuwsgierig als ik was, eerst moest er natuurlijk voor koffie, thee en vlaai worden gezorgd waarbij we ook nog getuige waren van een interne oorlog om chocolaatjes.

Na het tweede rondje kon ik mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en mocht ik de doos open maken. Het bleek een pakket van onze vrienden uit Zweden…

Natuurlijk moesten eerst alle schroefjes, ringetjes, deuveltjes en andere kleine zaken gesorteerd en geteld worden en werden ook de grotere delen even uitgepakt en gesorteerd.

Toen dat gebeurd was kon er gebouwd worden en natuurlijk gaat dat, zoals het dit maffe groepje betaamd, georganiseerd hectisch en vooral met veel kwinkslagen. Zelf moest ik beginnen met het monteren van het eerste item…

…en met veel raadgevingen en andere aanwijzingen (al dan niet tegenstrijdig) lukte dit in de tweede poging (drie kapiteins op een schip en niemand die zag dat sommige balkjes andere afmetingen hadden, en ook ik miste dat).

Maar toen dat klusje eenmaal was geklaard staken meer mensen de handen uit de mouwen en kwam e.e.a. uiteindelijk toch vlotjes tot stand, iets wat wel verbazingwekkend was, gezien het hoge kippenhok gehalte.

Uiteindelijk werd duidelijk dat het ging om een eethoek…

…die natuurlijk moest worden ingewijd met een potje Trivial Pursuit!!! En nee, daarbij werd NIET vals gespeeld, ook niet door Roos!!! ;-))

Roos, Ronny, Ellis, Mischa, Brigitte en Berry en zeker ook Daantje, Bri en Bas, die er helaas niet bij konden zijn: BEDANKT!!!! Jullie zijn allemaal kanjers.

Na nog even gezellig te hebben gezeten liepen wij het dorp in en hebben bij de chinees heerlijk gegeten, met veel ijs (en sterretjes voor de jarige… 😀 ) na.

Vervolgens zijn we op het plein blijven hangen, alwaar een band speelde en het gaandeweg steeds drukker werd. Met koffie, cappuchino en thee als afsluiter werd het uiteindelijk tijd om afscheid te nemen en heb ik nog ff genietend naar mijn eethoek zitten staren.

Ik ben er heel erg blij mee. Kanjers: Bedankt!!!!

De foto’s zijn gemaakt door Ellis (camera & foon), Brigitte (foon) en mijzelf (camera)

Advertenties

Over Mike
Stapelgek op mijn Roosje en op onze lieve Quincy. Autosportfanaat. Gek op fotografie. Beetje raar maar wel.... nou ja, vul zelf maar in.

12 Responses to Mijn 40ste verjaardag!!!

 1. Boring Bitch says:

  ziet er mooi uit mike!
  Nog gefeliciteerd! kuzzz

 2. Bri says:

  Ziet er goed uit Mike, we komen het snel bewonderen en natuurlijk de verjaardagskusjes uitdelen 😉

  Liefsssss Bri & de rest en fijn te zien en te lezen dat het een gezellige dag/avond is geweest

 3. Mischa says:

  Vond het reuze gezellig, ook het gezamelijk in elkaar zetten van alle onderdelen ging perfect!
  Hoop dat je het goed naar je zin heb gehad gister, zo te zien op het plein wel.
  Geniet maar vaak van je eethoek!!

 4. Ellis says:

  Gezellig was het zeker! En het was inderdaad een super georganiseerde chaos maar alles kwam op z’n (stoel- en tafel-) pootjes terecht. Het eten was prima en op het plein was het erg gezellig. Alleen jammer dat het publiek in Horst zo tam is. Maar dat wist ik nog van de vorige keer :o)
  @Mischa: En hoe beviel het in elkaar zetten van een IKEA tafel? ;o)

 5. Brigitte says:

  Vond het super gezellig, gelukkig werd ook het laatste schroefje op tijd gevonden, hahaha
  Op het plein was het zekers goed vertoeven, en jij had het ook reuze naar je zin, heb ik ook je swingende kant eens mogen meemaken… hihi

 6. Daantje says:

  super foto verslag 😉 supergezellige dag zo te lezen 😉 dikke knuffffffffff

 7. Berry says:

  Mike het was erg gezellig en nog lekker gegeten ook, daarna beetje staan zwingen… want echt los komen die hostenaren maar langzaam, gelukkig was er wat import die wel uit hun dakkie gingen.
  Deze week wel even alle stoelen een keer uitproberen tijdens het eten 😀

 8. Roos says:

  En staat hij nog netjes op de juiste plaats of heb je hem inmiddels toch stiekem in het nisje bij het raam gezet??

 9. ~Nicky~ says:

  Wow dat klinkt weer als een geweldige verjaardag en wat een gaaf kado ! Ik vind het altijd zo leuk om te lezen hoe jullie met elkaar “bezig zijn” (??? 😉 ). En die vriendschap is via internet tot stand gekomen toch of kenden jullie elkaar al eerder ?
  Echt leuk !

 10. Ellis says:

  “…bezig zijn?…”
  Whahahahahahahahaha… ROFL!

  *zoekt zakdoek om tranen weg te vegen van het lachen*

 11. Marika says:

  Mooie tafel! Kan me voorstellen dat je er heel blij mee bent. Nog van harte gefeliciteerd! Beetje laat maar ja de voeding van mijn pc had het begeven, is nu eindelijk vervangen. 🙂

 12. Bri says:

  Geniet van je Zondag, kanjer enne bevalt het eettafeltje goed?

  Liefsssssss en kussies uit Den Haag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: