Verhuisd en eindelijk warm!!!

Doordat er op het laatste moment nog een afzegging kwam stonden Brigitte en ik er in Horst alleen voor en dus werd het een zware (letterlijk) bevalling. Door op de grote dingen na alles etage voor etage naar beneden te brengen kregen we uiteindelijk alles in de door haar meegenomen vrachtwagen maar het was al 18:00 uur voor we eindelijk uit Horst wegreden.

Rond 20:00 uur kwamen we veilig in Rotterdam aan en konden we, ditmaal geholpen door Lettie, beginnen met lossen. Omdat ik hier in een benedenwoning zit en er dus geen trappen meer gelopen hoefden te worden ging dit een heel stuk sneller en rond 22:30 uur waren we aan het laatste stuk toe, de bank. En dat dreigde nog een drama te worden want de bank paste met geen mogelijkheid door de deur. Ook de opening van het schuifraam bleek te klein en dus stonden we daar. Terug de wagen in was uiteraard geen optie want die moest nog worden teruggebracht. Achterom was ook niet mogelijk.

Gelukkig kwam net de bovenbuurman thuis en die vertelde dat het schuifraam waarschijnlijk met 2 of 4 schroeven te verwijderen was. En gelukkig had hij gelijk. Nadat de bank binnen en op zijn plaats stond waren we met zijn drieën totaal kapot en gingen Brigitte en Lettie er meteen vandoor. Het was dan ook al 23:00 uur.

’s Zondags ben ik, om mijn zinnen te verzetten, met Theresia naar Assen gegaan alwaar zij haar “nieuwe” auto ging testen en vanaf maandag werd er weer gewerkt. In de avonduren heb ik wel zij het op mijn gemak, het e.e.a. gedaan maar het probleem was nog wel dat ik de gaskachel niet aan de praat kreeg, waardoor het bij tijd en wijle best koud was, ondanks vele theelichtjes.

Van Brigitte kreeg ik een telefoonnummer van een “mannetje” en vanmorgen kwam deze kijken. Binnen een half uurtje had hij zowel de kachel in de woonkamer als ook die in de bijkeuken aan de praat en nu is het hier lekker aangenaam.

Op de foto’s is wel te zien dat de woonkamer nog niet helemaal op orde is maar ik hoop vanavond toch alle dozen weggewerkt te hebben.

Het woongedeelte begint er op te lijken...

Nog veel dozen xc3xa9n een straalkacheltje dat weer weg kan...

De kachel doet het!!!

Meer updates en foto’s zullen volgen…

Advertenties

Over Mike
Stapelgek op mijn Roosje en op onze lieve Quincy. Autosportfanaat. Gek op fotografie. Beetje raar maar wel.... nou ja, vul zelf maar in.

5 Responses to Verhuisd en eindelijk warm!!!

 1. Roos says:

  Enne je moet natuurlijk nog even je adres mailen,… anders kunnen we geen “gefeliciteerd met je nieuwe woning”-kaart sturen natuurlijk!!! 😀

 2. Natazz says:

  Dat was wel een hele klus geloof ik maar het is gelukt. Wel lief dat je hulp had anders was je vast helemaal gek geworden.

  Ik hoop dat je je snel helemaal thuis voelt in je nieuwe woning

  fijn weekend

 3. Marika says:

  Met slechts twee man verhuizen oei dat is erg zwaar ja. Gelukkig dat het raam eruit kon, anders had je goed gestaan met je bank!
  Fijn dat de gaashard weer werkt, laat je hem wel goed nakijken dat het veilig is? Je hoort wel eens enge dingen over gashaarden en koolmonoxide vergiftiging, misschien zo’n melder in de buurt ophangen?

 4. Marika says:

  Hmm… wat is nou weer een “gaashard”? Ik bedoelde natuurlijk een gashaard. *LOL*

 5. Mickey S. says:

  @Roos: Done en ontvangen. ;o))

  @Natazz: Tja, alleen had ik het sowieso niet gered al was het alleen maar vanwege het vervoer. Maar lief was het absoluut!!!

  @Marika: Dat is ook nagekeken hoor dus maak je maar geen zorgen. Ennuhhh… ik had begrepen wat je met “gaashard” bedoelde hoor, ik dacht niet aan: “zo hard als gaas”.

  ;o))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: