Bos, Balkenende en de economische crisis.

In 2007 kwam het kabinet Bos/Balkenende met maatregelen die voor 2008 een lastenverzwaring voor de hard werkende burger betekende. Alle kritiek hierop werd luchthartig weggewoven met het argument dat dit nodig was voor een solide basis en dat in 2009 alles beter zou worden. Toen al waarschuwden vooraanstaande economen in binnen- en buitenland voor de toen aanstaande hypotheekcrisis in de Verenigde Staten en de gevolgen die dat wereldwijd zou hebben, ook op economisch gebied. Maar Bos en Balkenende wilden daar niet van horen, hielden vol dat het in 2009 beter zou worden en dat niets wees op economische teruggang, en deden verder niets als kissebissen over kleine, onbelangrijke zaken en het verder terugdringen van de vrijheid van burgers door het opleggen van onzinnige regeltjes.

Nu dat de economen in alle opzichten meer gelijk hebben gekregen dan ze lief is mag je dus verwachten dat het kabinet is wakker geschud en terstond komt met adequate maatregelen om de crisis zo goed mogelijk op te vangen. Maar daar waar vrijwel alle westerse landen hun plannen vrijwel rond hebben denken Bos, Balkenende en consorten nog zeker een maand nodig te hebben voor hun plannen terwijl de onzekerheid onder de werkende bevolking groeit en Europa Nederland al op de vingers tikt vanwege de laksheid van dit stelletje amateurs dat zich ons kabinet noemt. En maar blijven volhouden dat deze crisis niet kon worden voorzien. Leugenaars!!! Zelfs IK wist dat al en ik ben echt geen econoom ofzo. En dan lees je WEL in de krant dat de PvdA zich hard maakt voor de afschaffing van het woord allochtoon omdat dit zo’n negatieve lading zou hebben en zou moeten worden vervangen door “Nieuwe Nederlander”…

hebben ze nou ECHT niets beters te doen????

Het wordt hoog tijd dat dit kabinet aftreed en dat Bos en Balkenende van het politieke toneel verdwijnen voordat ze dit land nog verder kapot maken. Op leugenaars zitten we niet te wachten!!!

Advertenties

Over Mike
Stapelgek op mijn Roosje en op onze lieve Quincy. Autosportfanaat. Gek op fotografie. Beetje raar maar wel.... nou ja, vul zelf maar in.

2 Responses to Bos, Balkenende en de economische crisis.

  1. anita says:

    Je hebt geheel gelijk met het zooitje weg straks houden we niks over van ons hardgewerkte en zuurverdiende geld

  2. Natazz says:

    Amen, je hebt mooi gesproken. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: