Douchecabine

Ik heb een enorme hekel aan douchegordijnen. Door de stijgende warme lucht kleeft dat ding om de haverklap tegen je benen, ze zijn vrijwel niet schoon te maken en in het algemeen ziet het er gewoon NIET uit.

Het was mij hier dan ook een doorn in het oog maar op de een of andere manier kwam het er nooit van. Maar dit weekend heb ik dan toch de knoop door gehakt en ben naar de Gamma gegaan om een douchewand te kopen.

Peter was bereid mij te helpen en welgemoed gingen we aan de slag. Nu heb ik een zeer smalle badkamer (nog geen 90 centimeter) dus qua ruimte was het ff schipperen. Maar ondanks dat we nog even een stukje over moesten doen omdat we eigenwijs de beschrijving (die slecht te begrijpen was) naast ons neer legden kwam uiteindelijk alles goed en kan ik voortaan heerlijk relaí douchen.

Voor:

Na:

Sjongejonge, wat een opluchting.

Advertenties

Over Mike
Stapelgek op mijn Roosje en op onze lieve Quincy. Autosportfanaat. Gek op fotografie. Beetje raar maar wel.... nou ja, vul zelf maar in.

7 Responses to Douchecabine

 1. Natazz says:

  Dat is zeker een verbetering, ik had in mijn vorig huis ook een douchegordijn omdat het niet anders kon en die waste ik elke keer. Toch was het ondanks dat maar een vies ding want schoon word hij nooit.

  Badder ehh douche ze

 2. Roos says:

  Ziet er mooi uit Mike!! 😀

 3. -=me=- says:

  netjes Mikey!
  Kun je weer heerlijk genieten van een lange douche 🙂

 4. je zus says:

  Gaaf mike zal wel klauwen vol gekost hebben
  😀

 5. Marika says:

  Dat ziet er heel netjes uit! Mijn douchegordijn gooi ik gewoon in de wasmachine, die komt er echt wel schoon uit hoor. Er bestaan ook van die klemmetjes met zuignap die je op een tegel kunt plakken waar je het douchegordijn tussenklemt zodat het recht blijft hangen. Of je hangt er (tafelkleed)gewichtjes onderaan. Maar ja dat heb je nu allemaal niet meer nodig. :o)

 6. Douchecabine says:

  Lijkt me inderdaad een opluchting! Ik heb ook nog steeds een douchegordijn, welke ik ook graag zou willen vervangen. Maar bij mij is het nog een hele klus, omdat de douche gedeeltelijk ingebouwd en verhoogd is..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: