5 jaar en 3 dagen Mickey S.

Na 392 logjes en 4.225 reacties raakt de rek er zo langzamerhand een beetje uit. Zodanig zelfs dat ik mijn eerste lustrum op web-log heb gemist. Afgelopen vrijdag namelijk bestond dit web-log 5 jaar. In die jaren waren er een aantal hoogtepunten maar het begon al vrijwel meteen met het absolute dieptepunt. Gisteren, op de dag af 5 jaar geleden overleed mijn collega Bjorn tijdens een tragisch ongeval op de werkvloer. Het was mijn 5de logje ooit…

Gelukkig waren er vooral hoogtepunten en een van de logjes die ik nooit meer zal vergeten, vooral door de vele hilarische reacties erop, is die waarin ik mijn niet-huwelijk met Ellis aankondigde. Nog altijd staan de tranen van het lachen in mijn ogen als ik dit terug lees.

Een grote variëteit aan onderwerpen passeerden de revue. Er werd over politiek gesproken en over muziek, humor kwam aan bod en natuurlijk werd melding gemaakt van veel van mijn reizen en trips. Autosport en fotografie kwamen natuurlijk, al dan niet gecombineerd, veelvuldig aan de orde.

Ooit was er een tijd dat een aantal loggers zich specialiseerden in het op aanvraag beoordelen van weblogs. In eerste instantie moest ik daar niet veel van hebben. Het maakte mij niet uit wat anderen van mijn log vonden maar laten we eerlijk zijn, iedereen zoekt op een of andere manier naar een stukje bevestiging en ook mij is niets menselijks vreemd.

Veel van deze beoordelingslogs waren nauwelijks serieus te noemen. De beoordelingen waren altijd positief, nauwelijks onderbouwd en gespeend van elke vorm van opbouwende kritiek. Toch was er een uitzondering en op een bepaald moment heb ik dit log daar aangemeld. Ik mocht trots zijn en was dat dan ook want lang niet elk log dat hier ter keuring werd aangemeld kwam er even goed af. Maar mijn gouden award koester ik nog steeds.

Inmiddels staat de inspiratie op een laag pitje en verschijnen hier niet meer zoveel nieuwe logjes. Maar daar waar ik eerder dit log op pauze zette en er toen bijna de brui aan gaf, doe ik dat nu niet meer. Ik zal dit log waarschijnlijk nooit helemaal in de steek laten omdat ik soms ineens weer de aandrang voel om e.e.a. met jullie te delen of anderszins van me af te schrijven.

Daarom ga ik op voor 10 jaar Mickey S.

Advertenties

Over Mike
Stapelgek op mijn Roosje en op onze lieve Quincy. Autosportfanaat. Gek op fotografie. Beetje raar maar wel.... nou ja, vul zelf maar in.

6 Responses to 5 jaar en 3 dagen Mickey S.

 1. Ellis says:

  En we zijn nog steeds gelukkig niet getrouwd!
  Proficiat met je lustrum. Ik neem d’r een lekkere borrel op (en dan meteen maar een op alweer m’n 30ste verjaardag) *hips*
  Proost! :o)

 2. Roos says:

  En met 10 jr wel een feessssie he??

 3. Natazz says:

  Gefeliciteerd, we zijn bijna gelijk begonnen alleen zit jij nog op dezelfde plek.
  En ik was het ook vergeten hoor, kwam er ook een paar dagen later achter. 😉

 4. Marika says:

  Gefeliciteerd met je 5-jarig bestaan! Ik ben mijn 4-jarig bestaan ook vergeten merk ik nu en we zijn al meer dan een week verder. :-/

 5. -=me=- says:

  Doe j egoed. Ik ben inmiddels in 7 jaar tijd van de ene log maar de andere gegaan (maar had meer met privacy te maken. Zelf blog ik ook een stuk minder. Heb weinig te vertellen eigenlijk… maak weinig mee.Maar ik blijf je volgen hoor. Op naar de 10 jaar 😀

 6. Mickey S. says:

  @Ellis: En? Al een beetje bijkomen van al die borrels? Pfffff…. 30!!! Alwxc3xa9xc3xa9r… ;o))

  @Roos: Dan zxc3xa9ker maar ik hoop ook al eerder hoor… ;o))

  @Natazz: Wat een tijd alweer hxc3xa8… Alleen heb jij in 2 jaar tijd op je eigen site meer gelogd dan ik in die 5 jaar hier… Whahahaha!!!!

  @Marika: Maakt toch niet uit? Gewoon een verlaat feesssie joh…. ;o))

  @-=me=-: Ja, we verliezen elkaar niet uit het oog… 😀

  ;o))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: