Incognito – 100° And Rising

Ik heb veel muziekalbums die ik goed vind en enkele zelfs briljant. Maar als ik met mijzelf in de knoei zit, als het maalt in mijn hoofd, als ik gewoon niet lekker in mijn vel zit dan helpt mij over het algemeen maar één album: 100° And Rising van Incognito.

Incognito is sowieso mijn favoriete band. Ooit begon ik zelfs dit blog met een klein verslag van een concert in Paradiso, waar ik kort daarvoor was geweest. En dat was ook niet het laatste concert wat ik van ze heb gezien. Mijn nog grotere hobby is autosport en daar steek ik veel tijd in dus heb ik niet altijd tijd (en geld) om hun concerten door heel Europa te volgen maar vrolijk word ik altijd wel als ik hun muziek hoor.

Het album 100° And Rising stamt uit 1995 en staat vol met heerlijke acid-jazz nummers. Het nummer Barumba is zelfs een puur Braziliaans numer. Dit album geeft mij rust. Als ik hier naar luister voel ik de gevoelens van onrust en pijn uit mij wegvloeien en ik raak bijna in een trance. Het is voor mij een beproefd recept, bijvoorbeeld na een verbroken relatie.

Met het tweede nummer van het album, Good Love, wil ik jullie laten kennismaken. Dit nummer geeft heel goed de sfeer van dit nummer weer. Klik op play en geniet.

Advertenties

Over Mike
Stapelgek op mijn Roosje en op onze lieve Quincy. Autosportfanaat. Gek op fotografie. Beetje raar maar wel.... nou ja, vul zelf maar in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: